Clubinformatie

Dames korfbalvereniging Avanti speelt zowel prestatie als recreatief korfbal.
 
Het eerste seniorenteam van dames korfbalvereniging Avanti speelt dit seizoen op het veld en in de zaal in de Hoofdklasse. Onze A-Junioren van 2004 werden Nederlands kampioen en sindsdien komen ze uit in de A klasse. De week, na elke wedstrijd van ons eerste team, komt er een verslag te staan in de Schijndels weekblad, vaak met foto.


5 jaar geleden is er een technische commissie van start gegaan. Deze commissie bestaat uit mensen met veel ervaring met korfbal of in de sport in zijn algemeen.
De commissie is er niet alleen voor de senioren maar voor alle teams en met name om de jeugd en hun begeleiders te ondersteunen en te begeleiden met hun ervaring en kennis.


De betrokkenheid van onze leden, ouders en andere vrijwilligers is altijd zeer groot bij de vereniging. Vele van onze leden doen dan ook de begeleiding van jeugdteams, men moet hierbij denken aan coachen, trainingen enz.


De jeugd heeft de toekomst.
Dit houdt in dat men veel aandacht schenkt aan andere activiteiten, zoals het jaarlijkse terugkerende jeugdkamp, knutselactiviteiten, carnaval en de sinterklaasviering voor de allerkleinste. Op deze manier krijgen ook de jeugdleden binding met de club.


Dames korfbalvereniging Avanti zal in de toekomst steeds meer een beroep moeten doen op sponsoren. Om uw belangstelling te wekken om sponsor te worden van onze vereniging is er een sponsorcommissie in het leven geroepen. Heeft U vragen of suggesties betreffende sponsoring dan kun U natuurlijk bij deze commissie terecht.
Om deze doelstellingen te realiseren zijn de bijdrage(s) van sponsoren onontbeerlijk.